Solarium

luxura5

Solariumimme, Luxura X5, edustaa uusinta teknologiaa. Solariumin makuualusta on muotoiltu, joten siinä on mukava olla. Solariumissa on kasvotehostaja. Voit rentoutua mielimusiikkisi tahdissa, sillä laitteessa on liitäntämahdollisuus mp3- ja cd-soittimelle. Halutessasi voit kytkeä päälle Xsens-tuoksutoiminnon, jolloin huoneen valtaa miellyttävä tuoksu. Omia solariumlaseja et tarvitse.

Avainkortilla solarium on käytettävissä vuoden jokaisena päivänä kello 6.00-21.30.  Solariumiin erillisia avainkortteja emme myönnä, mutta jos omistat kuntosalikortin niin sillä pystyt solariumia käyttämään. Kuntosalikortin kk hinta 30€/kk + 10€ korttipantti. Jos et omista avainkorttia niin tiedustele numerosta puh 098034747 miten henkilökunta on paikalla.

Hinnat

Solariumin käyttö on hinnoiteltu suoraan solariumissa vietetyn ajan mukaan. Esimerkiksi 20 minuutin käynti maksaa 6 euroa. Minimimaksu on 2 euroa, jolla vietät solariumissa 6 minuuttia 40 sekuntia.

Solarium toimii sekä kolikoilla että ennakkoon ostettavalla sirukortilla. Sirukortista veloitamme 10 euron pantin, jonka saat takaisin kortin palautuksen yhteydessä. Korttiin ladattava minimisumma on 50 euroa.

Käyttöohjeet

Maksaminen ja käynnistys

  • Henkilökunnaltamme voit ostaa sirukortteja, jolle voit ladata haluamasi summan rahaa. Työnnä ladattu kortti automaattiin ja valitse haluamasi aika. Tämän jälkeen alkaa juosta ”riisuuntumisaika” joka on kaksi minuuttia. Tämän jälkeen solarium käynnistyy automaattisesti. Jos haluat käynnistää solariumin aikaisemmin, paina ohjauspaneelin oikeanpuoleista nappia.

tai

  • Kolikkoautomaattiin käy 1 ja 2 euron sekä 50 sentin kolikot. Minimimaksu on 2 euroa, jolloin käyttöaikaa on 6min 40sek. Maksimiaika on turvallisuussyistä rajattu 20 minuuttiin. 20 minuutin käynti maksaa 6 euroa. Syötä kolikot laitteeseen. Tämän jälkeen alkaa juosta ”riisuuntumisaika” joka on kaksi minuuttia. Tämän jälkeen solarium käynnistyy automaattisesti. Jos haluat käynnistää solariumin aikaisemmin, paina ohjauspaneelin oikeanpuoleista nappia.

Käyttö

  • Kansi lasketaan manuaalisesti halutulle korkeudelle.
  • Ilmavirran nopeutta voit säädellä oman mieltymyksen mukaan ohjauspaneelista.
  • Kasvotehostajat voit halutessasi sammuttaa ohjauspaneelin napista.
  • Laitteessa on tuoksutoiminto, joka voidaan käynnistää ”tuoksu”-napista.
  • Laitteessa on liitäntämahdollisuus mp3- tai cd-soittimelle. Äänenvoimakkuutta voit säätää ohjauspaneelin napeista.
  • Muistathan käyttää suojalaseja! Laitathan lasit käytön jälkeen takaisin puhdistusnesteeseen.
  • Jokainen on velvollinen puhdistamaan solariumin pinnan käytön jälkeen. Puhdistusainetta on suihkepullossa.

Henkilökuntamme neuvoo mielellään solariumin käytössä.